2000 AD Exquisite Mini - akční figurka - Judge Dredd & Lawmaster MK 2 Set

Předobjednávka
Neohodnoceno
2 990 Kč
Na dotaz

Nejlepší strážce zákona budoucnosti potřebuje dostatečně silnou motorku, aby mohl hlídkovat v ulicích megaměsta - a tu má díky připravovaným figurkám soudce Dredda od Hiya Toys...

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejlepší strážce zákona budoucnosti potřebuje dostatečně silnou motorku, aby mohl hlídkovat v ulicích megaměsta - a tu má díky připravovaným figurkám soudce Dredda od Hiya Toys...

Společnosti Rebellion a Hiya Toys s hrdostí představují nejnovější model ze zbrusu nové řady akčních figurek z PVC v měřítku 1:18 podle světa Soudce Dredda - neuvěřitelnou sadu Judge Dredd & Lawmaster MK II!

Tato nádherně zpracovaná sada, která má vyjít v říjnu, obsahuje figurku soudce Dredda s 16 body artikulace a motorku Lawmaster MK II podle modelu ze stránek nejprodávanějšího britského komiksu 2000 AD!

Lawmaster, který původně navrhl Carlos Ezquerra, když vytvářel podobu soudce Dredda, je obávanou motorkou, kterou soudci používají k hlídkování v ulicích a megacestách plných zločinu Mega-City One. Se svými dvěma motorkářskými děly dokáže odrovnat pachatele, její palubní počítač a umělá inteligence poskytuje vše od záznamů o trestné činnosti až po hlasové skeny a dokonce dokáže sám řídit.

Model Lawmaster MK II, navržený výtvarníkem Mickem McMahonem, známý také jako model "Quasar" nebo "Q-Bike", byl specializovaný model vycházející ze stávající pouliční verze Lawmasteru, který však byl vybaven palubní umělou inteligencí a výkonným arzenálem zbraní. Debutoval v legendárním epickém příběhu "Prokletá země", kde jeho ohromná palebná síla pomohla soudci Dreddovi překonat tisíce mil pekla na Zemi, a poté se vrátil v příběhu "The Hotdog Run", nakresleném Ronem Smithem, kde se soudci Dredd a Giant vrátili na Prokletou zemi s partou kadetů ministerstva spravedlnosti na jejich závěrečném výcviku. Tento nový design byl tak působivý, že se na Dreddovo doporučení stal standardní výbavou městských soudců.

Sada Judge Dredd & Lawmaster MK II je další ze zbrusu nové řady plně pózovatelných figurek v měřítku 1:18, která byla ohlášena v listopadu 2021 a čerpá z více než čtyřiceti přelomových komiksů zasazených do světa klasické postavy vytvořené Johnem Wagnerem a Carlosem Ezquerrou v roce 1977.

Pro fanouška Soudce Dredda skvělá příležitost rozšířit si svou sbírku o tuto akční sadu Judge Dredd & Lawmaster MK 2 od společnosti Hiya Toys.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Záruka: 2 roky
Kategorie: Akční figurky
Materiál: PVC
Velikost: 10 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: